Lekplatsutrustning till bostadsrättsföreningens innergård gör succé

Du som sitter i styrelsen för en BRF kan lätt göra dig populär bland grannarna. Ny lekplatsutrustning glädjer både barnen och deras trötta föräldrar.

Vad roligt att du blivit invald i styrelsen till din bostadsrättsförening. Många brukar i och för sig tycka att det är något av pest och pina att sitta med i sådana styrelser, men kanske är detta helt rätt för dig. Om inte annat kommer du få möjlighet att påverka din boendemiljö.

Börja med att se över hur innergården ser ut. Fundera också över vilka som faktiskt bor i huset. Får de sina behov tillgodosedda av er nuvarande gård? Om det bor många barnfamiljer i er fastighet kan du lätt göra dig populär bland grannarna. Den som gör barnen glada gör nämligen också deras föräldrar glada. Och vad gör barn gladare än rolig lekplatsutrustning? Förutom kanske glass då.

Lekplatsutrustning behöver inte vara så stor för att vara rolig

Att köpa in lekplatsutrustning behöver inte alls vara så dyrt som du skulle kunna tänka dig. Tänk på att er innergård ändå har vissa ytmässiga begränsningar. Du behöver alltså inte konkurrera med stadens stora lekparker, för det kan du inte. Sådana där stora monster till lekplatsutrustning får nog inte plats. Men det finns en hel del intressanta alternativ på marknaden som är lite mindre. Och precis som all barnlek är det vare sig storleken eller prislappen som gör leken lyckad. Ungar kommer kunna roa sig var som helst – men det är alltid kul med nytt.