Om oss

Hur fungerar det, hur hänger det ihop och hur kan man göra saker lite bättre? Ingen föds fullärd. Vi föds enligt Tabula Rasa och som oskrivna blad. Allt eftersom så tillskansar vi oss kunskaper och formas till unika individer som en följd av uppfostran, möten och exempelvis erfarenheter. Det viktiga är att vi aldrig stannar!

Vi vill hela tiden lära oss nya saker och vi vill även att du ska göra det. Därför skapade vi den här sidan. Här kommer alla tänkbara ämnen att avhandlas. Städning i hemmet – professionell städning på arbetet: hur gör man det på bästa sätt? Hur söker man ett nytt jobb? Vilka utbildningar leder till arbete? Hur ska man renovera hemma och hur bygger man upp en förmögenhet?

Utöver detta kommer vi även att skriva mycket om familjeliv och detta ur alla tänkbara perspektiv. Hu blir du en bättre förälder? Hur kan du och din partner dra varandra framåt? Vad händer om man skiljer sig och hur löser man en vårdnadstvist? Vi kommer att skriva om både tunga, jobbiga ämnen och om mer lättsmälta sådana – träning, kost och socialt umgänge – samt blanda fakta med personliga tankar och tips. Högt och lågt får lika stor plats. Vi vill skapa en sida som vi själva skulle besöka. Det hoppas vi att du också vill göra. Välkommen!